Web Analytics
scris miercuri, 12.10.2022

Ultimele înscrieri pentru concursul de interpretare din cadrul Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST

27 octombrie este ultima zi de înscrieri la concursul de interpretare din cadrul Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, ediția a VI-a.

Ultimele înscrieri pentru concursul de interpretare din cadrul Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST

Organizată de către Primăria Muncipiului Pitești și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, ediția a VI-a a Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești.

Pe lângă tradiționalul concurs de interpretare, evenimentul va cuprinde și recitaluri extraordinare, susținute de consacrați ai genului: Nicu Alifantis&Zan, Tzurlă&Amfiteatru’ 13, Grupul Folk P620.

Citește și: Compozitorul Alexandru Anastasiu își interpretează opera la Filarmonica Pitești

Preselecția pentru concurs va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Înscrierile pentru concurs se pot face până pe data de 27 octombrie, la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com sau la sediul Centrului Cultural Pitești (strada Craiovei, nr. 2, Bloc G1, Pitești).

Biletele de intrare la festival vor fi puse în vânzare din data de 3 octombrie, atât la casieria Filarmonicii Pitești, cât și online: https://www.bilete.ro.

Regulamentul și fișa de înscriere ale Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2022 pot fi accesate și descărcate de pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești (link: https://centrul-cultural-pitesti.ro/regulament-si…/…) și de pe site-ul oficial al instituției ([0]=AT0wYBMA4bVEZALRxwnnavX2WxHCqe0DL5myuaNU7zolJy6WEF8tIEOoR29A-KOiYzPvW2jWD81zF7h-UIHBheElzdpGpFvRENkkcrnFr97CZOIm9F7Yb0QI_Es-AZevcHToyzKZxbIw0If7J1_dgMg5G__-Hn2btaRo0mifHO4thRs17w4LDZbrEhHzhh6WWRiND_Y3TnoDptBo" rel="noreferrer noopener" target="_blank">www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *