Web Analytics
scris marți, 01.11.2022

Turneul ”Cupa liceelor – Viitori campioni” se reia, în Argeș, din această toamnă

Primăria Municipiului Pitești se numără printre partenerii implicați, alături de Consiliul Județean Argeș, în organizarea turneului ”Cupa liceelor – Viitori campioni” din acest an, reluat după încheierea restricțiilor impuse de pandemie.

Turneul ”Cupa liceelor – Viitori campioni” se reia, în Argeș, din această toamnă

Cu începere din 4 noiembrie, turneul va consta în competiții de baschet, handbal, volei și fotbal, în care se vor întrece peste 100 de echipe (feminin și masculin) și peste 1000 de elevi argeșeni!

Citește și Centre de fitness din Mioveni amendate de polițiști

Turneul este organizat și finanțat de Consiliul Județean Argeș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești, Primăria Municipiului Curtea de Argeș, Primăria Câmpulung, Primăria Orașului Mioveni, Primăria Orașului Topoloveni, Primăria Orașului Ștefănești, Primăria Orașului Costești, Direcția Județeană de Sport Argeș, Asociația Județeană Sportul pentru Toți, Asociația Județeană de Fotbal Argeș, Asociația Județeană de Handbal Argeș, Asociația Județeană de Baschet Argeș și Asociația Județeană de Volei Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...