Web Analytics

Tudosoiu, soţia şi cei doi copii nu au locuinţă. Trăiesc luaţi în spaţiu de cineva

de | 21.03.2018 20:53 | Actualitate

17 tudosoiu# Astfel reiese din ultima declaraţie de avere # Cum explică inspectorul școlar general acest mister: „Practic, locuim la cineva în prezent. Am luat două credite pentru a ne construi o casă”

Șeful IȘJ Argeș, inspectorul general Dumitru Tudosoiu, nu are locuință. Cel puțin asta reiese din ultima sa declarație de avere, completată și pe 12 iunie 2017, care poate fi consultată pe portalul declarațiilor de avere și interese al Agenției Naționale de Integritate.

La capitolul „terenuri”, în declarația de avere apare un teren forestier de 722 mp dobândit în 2007, deținut însă de Nicoleta Tudosoiu. La capitolul „clădiri”, însă, nu apare absolut nimic, nici casă, nici apartament, nici casă de vacanță. Asta în condițiile în care Dumitru Tudosoiu este căsătorit și are doi copii.
La declarația de avere precedentă, din 14 iunie 2016, Dumitru Tudosoiu trecuse că deține un apartament de 48 mp în Pitești. În ultima declarație, apartamentul nu mai apare, însă nici nu este trecut pe undeva că ar fi fost vândut.
Pentru a lămuri misterul, l-am contactat chiar pe inspectorul general Dumitru Tudosoiu. ”Da, așa este, în ultima declarație de avere nu figurez cu vreo locuință. Apartamentul pe care l-am avut pe strada Făgăraș din Pitești l-am vândut, pentru că intenționez să îmi construiesc o casă. Iar în acest sens am contractat două credite, și eu și soția. Iar în acest moment suntem luați în spațiu. Adică avem o adresă, dar nu suntem proprietari. Locuim undeva, că nu putem locui pe stradă, dar nu suntem proprietari. Sperăm cu voia lui Dumnezeu ca în acest an să avem și noi locuința și adresa noastră. Practic, locuim la cineva în prezent”, ne-a declarat inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu.

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii