Web Analytics

Tudor Fometescu – BCMU Piteşti: „În primele patru echipe era greu să ajungem”

de | 11.05.2023 12:45 | Actualitate, Home, Sport

Tudor Fometescu, de la echipa de baschet a Piteștiului, ne-a vorbit despre acest sezon în care echipa a ajuns să joace pentru locurile 7-8 și despre viitorul său în noul sezon competițional.

„Din punctul meu de vedere, a fost un sezon poate puțin sub așteptări, dar rezultatul pe care l-am obținut, jucăm cu Timișoara pentru locurile 7-8, a fost în urma unei munci destul de grea, consistentă de-a lungul întregului sezon. Acum, pe final, am întâmpinat destul de multe probleme și de lot, și din cauza unor chestiuni personale pe care nu le poți prevedea. Nu a fost cel mai bun rezultat, dar în primele patru echipe, după părerea mea, era greu să ajungem, având în vedere că am picat cu Rapid. Dacă picam cu Voluntari, cum Sibiul a avut șansa asta, poate eram mai sus în clasament.

Dar contra Rapidului nu era prea realist în cinci meciuri să câștigăm seria. Confruntările cu Timișoara, după părerea mea, o să le câștigăm, pentru că acum s-a întors și Nikola și nu cred că o să avem probleme acum. Chiar dacă ne-au bătut în ultimul meci, în care am jucat prost, s-a văzut că aici, la noi, am bătut fără drept de apel. De aceea eu zic că o să se repete meciul de aici, nu cel de la Timișoara.
În ceea ce privește viitorul meu, nu aș putea încă să spun ce voi face. Am contract un an, plus un an și vedem în vară ce negociem, ce se întâmplă, care este și părerea celor din conducere despre mine; nu știu care este. Vom afla după ce se termină sezonul. Mi se pare normal să se discute lucrurile acestea după ce se termină sezonul. Chiar dacă mai sunt două meciuri, consider că abia după acestea putem să luăm în discuție viitorul meu. Trebuie să văd și ce îmi spun cei din conducere și dacă ne putem înțelege asupra contractului, dacă putem să continuăm, vedem…”
– a spus Tudor Fometescu.

Citește și Echipa de baschet a Piteștiului se va duela pentru locurile 7-8 cu SCM Timișoara

Citește și Piteșteanul Mihai Măciucă, cel mai eficient jucător al echipei naționale în meciul pierdut cu Bulgaria

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *