Web Analytics
scris miercuri, 05.04.2023

Trump riscă o pedeapsă de 136 de ani de închisoare pentru cele 34 capete de acuzare

Fostul președinte Donald Trump a pledat marți nevinovat la New York pentru cele 34 capete de acuzare, în dosarul privind plata făcută pentru a cumpăra tăcerea starletei Stormy Daniels. Acuzațiile presupun o pedeapsă maximă de 136 de ani de închisoare, deși pedeapsa reală va fi probabil mult mai mică decât cea dacă va fi condamnat pentru una sau pentru toate faptele, scrie Fox News. Trump, care a pledat nevinovat, a părăsit tribunalul după două ore, fără nicio condiţie sau măsură de control judiciar.

Trump riscă o pedeapsă de 136 de ani de închisoare pentru cele 34 capete de acuzare

Citește și: Guvernul îngheață salariile și angajările la stat

Întors la reşedinţa sa Mar-a-Lago din Florida, Donald Trump a calificat marţi seara inculparea sa oficială în faţa unui tribunal din New York drept o „insultă la adresa naţiunii”, informează AFP. Mai multe canale de televiziune, între care CNN, au tăiat transmisiunea în direct a discursului rostit de fostul președinte american.

„Singura crimă pe care am comis-o este să apăr cu curaj naţiunea noastră împotriva celor care încearcă să o distrugă”, şi-a asigurat fostul preşedinte american susţinătorii, care purtau cravate cu „nicio infracţiune” şi şepci pe care era scris „Trump 2024″. „Niciodată nu mi-am imaginat ca acest lucru să fie posibil în America”, a spus el din marea sală de recepţie a luxoasei sale reşedinţe Mar-a-Lago. Miliardarul a vorbit pe larg despre fiecare din celelalte anchete cu care se confruntă, de la presiunea asupra oficialilor electorali din statul Georgia până la gestionarea arhivelor de la Casa Albă, criticând de fiecare dată investigaţii „frauduloase”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...