Web Analytics

”Trofeul Ruxandra Dragomir”, competiție ajunsă la ediție aniversară

de | 11.06.2018 08:31 | Actualitate

ruxandra tenisTenis Club AS Pitești, organizează o adevărată sărbătoare a sportului alb și anume ”Trofeul Ruxandra Dragomir – Tennis Revolution” 2018. Ruxandra Dragomir este cel mai bun produs al școlii argeșene de tenis, aflată mulți ani între primele 20 de jucătoare ale lumii și cetățean de onoare al Municipiului Pitești.

Tenis Club AS organizează de aproape 30 de ani turnee naționale și internaționale, desemnat de Tennis Europe drept cel mai bun organizator de turnee în 2011. Tennis Revolution – reprezentant în România a unui brand de renume în tenis: Babolat.

Toate acestea sunt premisele că Trofeul Ruxandra Dragomir, având ca partener Tennis Revolution să fie și în acest an o manifestare de marcă ce va aduce la Star Arena Bascov în perioada 15-21 iunie cei mai buni copii între 10 și 18 ani din România.

La această competiție, ajunsă la ediția a XXV-a aniversară au jucat la vremea lor: Simona Halep, Raluca Olaru, Sorana Cârstea, Alexandra Dulgheru, Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu, Marius Copil și Victor Hănescu, nume care au ajuns apoi în elita mondială a tenisului.

”Avem pregătite pentru dumneavoastră și sportivii pe care îi antrenați nenumărate surprize: promoții echipament și materiale sportive (inclusiv testare modele noi rachete Babolat), meciuri demonstrative de tenis, cupe și premii pentru laureați. Și bineînțeles cel mai râvnit trofeu intitulat încă de la ediția din 2000 ”Ruxandra Dragomir 2”, care se decernează celei, pe care noi antrenorii prezenți la eveniment o vedem capabilă să ajungă jucătoare de top mondial. Este trofeul dorit de toate participantele, dar care obligă, având în vedere că cele mai multe din cele care l-au obținut au confirmat pronosticul nostru ajungând în top 100 mondial: Raluca Olaru, Sorana Cârstea, Simona Halep, Ana Bogdan sau se află pe lungul și anevoiosul drum spre marea performanță: Ilona Ghioroaie, Andreea Velcea, Iulia Ionescu, Sara Popa, Alexia Mărginean, Diana Ilie”, a spus profesorul Gabriel Săndulescu.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii