Web Analytics

TRIBUNALUL ARGEȘ ARE O NOUĂ CONDUCERE

de | 2.04.2021 05:43 | Actualitate, Politica si Administratie

Judecătoarea Andreea Monica Prunaru a devenit, de ieri, noul președinte al Tribunalului Argeș. Numirea a venit în contextul eliberării din funcție prin pensionare a fostului președinte al instanței, Mariana Vârgă.

În cadrul ședinței din data de 1 aprilie a Secției pentru judecători a CSM, judecătoarea Andreea Monica Prunaru a fost numită prin delegare pentru minimum șase luni în funcția de președinte al Tribunalului Argeș până la organizarea unui nou concurs, luându-i locul fostului magistrat argeșean Mariana Vârgă căreia, președintele Klaus Iohannis i-a semnat în luna februarie a acestui an decretul de pensionare pentru eliberarea din funcție.

Andreea Monica Prunaru este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București (1997), a fost avocat în Baroul Argeş în perioada aprilie – septembrie 1998, apoi a devenit judecător stagiar la Judecătoria Agnita. Fiind admisă la Institutul Naţional al Magistraturii, în noiembrie 1998 a fost încadrată ca magistrat la Judecătoria Piteşti. În anul 2004 a promovat la Tribunalul Argeş şi a fost preşedinte al Secţiei Civile în perioada 2007 – 2009, urmând ca apoi prin concurs, să obțină funcţia de vicepreşedinte al respectivei instanţe.

Antoniu Neguț

 

 

CITEȘTE ȘI: Piteştiul mai are nevoie de 72 hectare de spaţiu verde

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii