Web Analytics
scris duminică, 21.05.2023

Trei zile de sărbătoare la Călinești, cu invitați aleși

În acest weekend s-au sărbătorit 635 de ani de atestare documentară a Călineștiului. Primarul Mihai Georgescu și Consiliul Local au organizat în premiera zilele localității sub formă de festival – Festivalul Florilor de Mai – care s-a întins pe trei zile.

Trei zile de sărbătoare la Călinești, cu invitați aleși

Zilele au inclus un program diversificat, cu concerte de muzică populară, activități sportive și pentru copii, focuri de artificii și o tombolă.

Au fost invitați din țară, din județ, dar și din străinătate, din Ucraina, Republica Moldova și din Comrad-Găgăuzia. O prezență surpriză și deosebit de agreabilă a fost primarul din comuna geamănă Calinești din Republica Moldova.

Citește și 55 de copii din Argeș au participat la Olimpiada de Meșteșuguri Tradiționale, faza județeană

La ora 14:00 a venit și președintele Senatului, Alina Gorghiu, în fruntea unei delegații liberale care l-a inclus pe președintele CAS Argeș, Ionut Gheorghe, care e și locuitor al comunei.

La ora 16.00 a început ceremonia festivă, la care a participat și administrația județeană, prin vicepreședintele CJ, Adrian Bughiu și directoarea Roxana Stoenescu, precum și o delegație de primari PSD, condusă de Nicolae Velcea, primarul orașului Ștefănești, care a venit însoțit de primarii din Stâlpeni, Teiu, Berevoești, Bogați, dar și deputatul Aurel Balășoiu, un apropiat al comunei Călinești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *