Trei victorii și un eșec pentru juniorii de la FC Argeș

de | 25.10.2021 18:39 | Actualitate

Week-end-ul trecut s-a disputat a doua rundă din Liga Elitelor Under 15, a zecea etapă din Liga Elitelor Under 16 și a noua rundă din Campionatele Naționale Under 17 și 19. În cele patru competiții organizate de FRF, juniorii alb-violeți au înregistrat trei victorii și o înfrângere. În meciurile de la sfârșitul săptămânii trecute, echipele clubului din Trivale au reușit performanța de a marca 24 de goluri și de a primi doar 4.

FC Argeş a obținut a doua victorie din tot atâtea partide disputate în Liga Elitelor Under 15. Echipa pregătită de Paul Ciobanu s-a impus cu 4-3, în confruntarea din deplasare, cu CSS Târgoviște. Golurile alb-violeţilor au fost reuşite de Adriano Manole, Eric Nistor, David Marin și Darius Grigore. În următoarea etapă a acestei competiţii, programată duminică, de la 10.00, piteştenii vor întâlni pe propriul teren, pe Chindia Târgovişte, echipă care în primele două runde nu a adunat niciun punct.

 

Citește și Cristi Dolofan a participat la cursa-spectacol din Centrul Bucureștiului

 

În Liga Elitelor U16, FC Argeș a pierdut cu 0-1, confruntarea de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, liderul seriei. În urma acestui eșec, formația pregătită de Cătălin Oprea a coborât pe locul 5 al clasamentului, cu 19 puncte, cu șapte mai puțin decât oltenii. În următoarea rundă, programată sâmbătă, de la ora 10.00, alb-violeții vor întâlni în deplasare pe U Craiova 1948, lanterna roșie a seriei.

În Campionatul Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 6-1, în deplasarea de la ACS Alma Sibiu. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Gino Oprescu (2), Daniel Drugan, Alexandru Dinoci, Mihai Tobias și Duțu. Tot în etapa a noua, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus cu 14-0, în deplasarea de la Sibiu, cu ACS Alma. Reușitele formației antrenate de Robert Enache au fost semnate de Robert Mitrache (6), Radu Ciuciulete (2), Mario Mitoi (2), Geani Bălașa, Mario Dobra, Mihai Găleșeanu și Ionuț Oprea. În urma celor două victorii, FC Argeș U17 și FC Argeș U19 ocupă locul 1 în clasamentul celor două serii, ambele cu câte 28 puncte.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii