Web Analytics

Cristi Dolofan a participat la cursa-spectacol din Centrul Bucureștiului

de | 25.10.2021 11:20 | Actualitate, Sport

După zece curse în Campionatul Național de Raliuri, sezonul 2021 se apropie de final pentru echipa DTO Rally Team, prin prezența într-o competiție spectaculoasă. Cristi Dolofan a fost prezent în week-end la ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally Powered by Superbet, desfășurată sâmbătă, 23 octombrie a.c., în București.

Trofeul UniCredit Leasing Powered by Audi a avut loc pe Șoseaua Kiseleff, între Parcul Pieței Libere și Arcul de Triumf, într-un cadru inedit.

CITEȘTE ȘI: ZIUA ARMATEI ROMÂNE, sărbătorită în format restrâns din cauza contextului sanitar

La bordul Citroen-ului C3 Rally2 de ultimă generație, Cristi Dolofan a făcut show pentru fani în centrul Capitalei în weekend-ul ce a trecut. Pilotul DTO Rally Team a concurat cu aceeași mașină cu care s-a duelat cu secundele pe probele speciale de asfalt și macadam din Campionatul Național de Raliuri în acest sezon.

Într-o companie selectă, cu mulți piloți rapizi la start și cu mașini performante, Cristi Dolofan a reprezentat DTO Rally Team în cursa din Capitală, fiind pregătit pentru spectacol. La startul Trofeului UniCredit Leasing powered by Audi s-au aliniat zeci de modele de mașini spectaculoase, precum monoposturi, modele Porsche, Ferrari, Subaru sau Audi.  DTO Rally Team va încheia sezonul 2021 în formație completă pe probele speciale din județul Suceava, la Raliul Bucovinei. Cristi Dolofan și Traian Pavel, Eugen Cărăgui alături de Robert Fus și echipajul Bogdan & Delia Năstase vor fi la start în ultima etapă CNR, programată în 29-30 octombrie.

CITEȘTE ȘI: De luni! Restricții de tonaj pe DN7

În sezonul 2021, echipajele DTO Rally Team au alături o serie de parteneri puternici: Dolo Trans Olimp, Ion Moș, Grupul Fildas – Catena, Trust Motors – Importator Peugeot, Citroen si DS Automobile, HidroGaz, Repsol prin Valtec Premium Lubricants și Placări Faine Grup.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii