Web Analytics
scris vineri, 06.09.2019

Trei persoane reținute la Câmpulug în urma unor descinderi la proxeneții de minore

Joi dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – S.T. Pitești, au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Câmpulung, la domiciliile a 8 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de trafic de minori și trafic de droguri de risc.Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, la acțiune participând și jandarmi

Trei persoane reținute la Câmpulug în urma unor descinderi la proxeneții de minore

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2018, până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 2 minore să practice prostituția. Fetele erau ademenite prin metoda lover boy, bărbații mințindu-le că s-au îndrăgostit  și promițându-le că se căsătoresc cu ele. Totodată, aceștia ar fi oferit minorelor diferite tipuri și cantități de droguri, atât în schimbul unor sume de bani, cât și în schimbul oferirii de servicii sexuale. Mama uneia dintre fete, pe nume Daria, a protestat în fața casei lui Dincă pentru a atrage atenția autorităților asupra cazului și pentru a se lua măsuri.

De asemenea, polițiștii au stabilit că persoanele vizate ar fi comercializat droguri și altor persoane din municipiul Câmpulung.33 persoane, printre care și martori, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.Trei persoane au fost reținute.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită