Web Analytics

Trei noi transferuri la CS Mioveni

de | 26.08.2022 21:09 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni a realizat în această săptămână trei noi transferuri. S-au alăturat lotului Andrei Burlacu, Cornel Ene și Nicolae Carnat. Toți trei au semnat contracte până la finalul sezonului. Ei se alătură celorlalte 6 transferuri făcute până acum: Flavius Croitoru, Liviu Antal, Cristi Dumitru, Vlad Pop, Mihai Lixandru și albanezul Blerim Krasniki.

Citește și: Flavius Stoican debutează pe banca Mioveniului în partida contra celor de la Petrolul


Andrei Burlacu are 25 de ani (12 ianuarie 1997) și este atacant. Și-a făcut junioratul la CSS Botoșani. A mai jucat pentru U Craiova, Poli Iași, Chindia Târgoviște, Concordia Chiajna și FCSB, echipă la care a evoluat sezonul trecut. De asemenea, a îmbrăcat și tricoul Naționalei U 21.
Cornel Ene are 29 de ani (21 iulie 1993) și este fundaș central. Este originar din Satu Mare, acolo unde și-a făcut și junioratul, la Olimpia. A mai jucat pentru CFR Cluj II, CFR Cluj, UTA, Olimpia Satu Mare, Pandurii Tg Jiu, ASA Tg Mureș, Juventus București, Kisvarda și a venit la Mioveni, Gyirmot.
Nicolae Carnat are 24 de ani (8 aprilie 1998) și este mijlocaș. Este din Alba Iulia, a început fotbalul în localitate la Olimpia, dapă care a fost luat la Academia Hagi. De aici a plecat în 2014 la Wolverhamton în Anglia, de unde a fost împrumutat la Esbjerg în Danemarca. A revenit în țară la Dunărea Călărași, mai jucând apoi la Sepsi Sf Gheorghe, CFR Cluj iar anul trecut la Rapid. A fost și internațional de tineret, evoluând pentru România U 17 și U 21. (Foto: CS Mioveni)

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *