Web Analytics

Trei medalii a obținut România la Campionatele mondiale de kaiac-canoe de la Bascov

de | 31.07.2017 09:05 | Sport

kaiac finalLa finalul acestei luni la CSN Bascov-Budeasa s-a desfășurat Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe pentru juniori şi tineret, competiție la care au participat peste 1.500 de sportivi din 63 de ţări. La finalul celor patru zile de concurs, România a obținut 3 medalii, dintre care două de argint şi una de bronz.

 

Pe locul II al podiumului au urcat echipajul de kaiac 2 fete – 500 m, compus din Laura Pleşca şi Adriana Mihai. Sportivele din România au termninat cursa pe locul 2 după Ungaria.

Tot medalie de argint a obținut şi echipajul de Canoe 2 – 500 m, compus din Cătălin Chirilă şi Constantin Diba. Medalia de bronz a fost câştigată de echipajul de K4 U23 Masculin – 500 m, compus din Cosmin Lulciuc, Răzvan Albişoru, Aurelian Ciocan şi Sorin Cical.

Demn de reținut că în lotul României s-au regăsit şi trei argeşeni, legitimaţi la CSM Piteşti. Este vorba de Ştefania Luca, Ionuţ Peleu şi Cristian Nicolescu. Dintre aceştia, Ionuţ Peleu a fost singurul care s-a calificat în finală. Acesta a luptat pentru medalie la Canoe 4 –-500 m, juniori, însă a reuşit împreună cu Paul Buric, Cristian Zosima şi Gabriel Baccela să ocupe doar locul şase.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii