Trei mașini și un camion au fost implicate în accidentul de pe A1

de | 24.06.2021 18:52 | Actualitate, Home

Un accident a avut loc joi, în jurul orei 17:50, pe Autostrada București-Pitești, la km 107. Pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și primul ajutor calificat.


În accident au fost implicate 3 mașini si un camion. Au rezultat 2 victime, din același autoturism, ambele în vârstă de 63 de ani.

Citește și Hoții iau cu atac vilele de la liziera pădurii Trivale. Au furat până și trambulina unui copil

A fost vorba de un bărbat monitozat la fața locului de către paramedicii SMURD și o femeie care acuza dureri la cap și la picior, aceasta din urmă fiind transportată la spital pentru investigați medicale suplimentare, a transmis ISU Argeș.

Acest articol este despre: a1,accident,isu

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...