Web Analytics
scris joi, 18.01.2024

Trei jandarmi argeșeni salvatori! „Câteva secunde pot face diferența între viață și moarte”

În mai puțin de o săptămână, trei jandarmi argeșeni au fost martorii unor accidente rutiere, dar nu au stat pe gânduri și au acordat primul-ajutor victimelor încarcerate.
Jandarmeria Argeș i-a felicitat pe cei trei salvatori pe Facebook: plt. adj. șef Gheorghe Ungureanu, plt. Vlăduț Mucenic și plt. adj. șef Lucian Tudor.

Trei jandarmi argeșeni salvatori! „Câteva secunde pot face diferența între viață și moarte”

Primul dintre ei se afla în timpul liber și mergea către munte cu familia, sâmbătă, 13 ianuarie. În fața lor, o mașină s-a răsturnat și a căzut într-o râpă din comuna Dâmbovicioara. Jandarmul a coborât în râpă, unde a acordat primul-ajutor victimei până la sosirea ambulanței, în timp ce familia acestuia a sunat la 112.

Citește și Corespondenţă cu un preot de peste Prut. „Nu numai locurile din Argeş mă impresionează, mă impresionează primirea”

Ceilalți doi se aflau în timpul serviciului, joi, 18 ianuarie. Au văzut o mașină răsturnată pe un bulevard din Pitești și s-au oprit să sune la 112 și pentru a acorda primul-ajutor victimei încarcerate. Victimele au suferit răni minore, alegându-se doar cu o sperietură.

„Sfatul nostru pentru toți cetățenii este să nu rămână indiferenți dacă sunt martorii unor astfel de situații, deoarece câteva secunde pot face diferența între viață și moarte”, a transmis IJJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *