Web Analytics
scris vineri, 03.02.2023

Trei intervenții majore ale pompierilor argeșeni în ultimele 24 de ore

În perioada 02.02.2023, ora 08:00 – 03.02.2023, ora 08:00, pompierii argeșeni au gestionat 40 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:

Trei intervenții majore ale pompierilor argeșeni în ultimele 24 de ore

Pompierii de la Detașamentul Bradu au fost solicitați să intervină pe raza orașului Costești în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme. În urma impactului, unul dintre vehicule s-a răsturnat în afara părții carosabile și a lovit un stâlp de electricitate. Pompierii au ajuns la locul solicitării în cel mai scurt timp posibil și au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, nefiind identificate victime.

Trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de cercetare chimică, biologică, radiologică și nucleară, alături de o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au fost solicitate să intervină în localitatea Bascov, strada Serelor, la un eveniment rutier în care au fost implicate un autotren cu remorcă, un autoturism și o autoutilitară. În urma incidentului, au fost identificate scurgeri de gaz de la autoturism, dar și scurgeri de lichide combustibile. În acest sens, pompierii au asigurat zona până la îndepărtarea oricărui pericol. Nu a fost necesară intervenția echipajului medical, accidentul nesoldându-se cu victime.

Citește și Doi români au rămas fără maşină şi bani pe o autostradă din Cehia

Accident rutier produs în comuna Morărești, în care au fost implicate un vehicul de transport persoane și un autoturism, cel din urmă fiind găsit răsturnat în afara părții carosabile. La locul solicitării au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare și două ambulanțe SMURD. În vehiculul de transport persoane se aflau trei ocupanți, niciunul dintre aceștia neavând nevoie de îngrijiri, echipajele medicale monitorizând cele două persoane din autoturism. A fost vorba despre o pacientă de sex feminin, în vârstă de 50 de ani, care a suferit un atac de panică, iar cea de-a doua victimă a fost o persoană de sex masculin, în vârstă de 68 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind transportată la spital.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită