Web Analytics
scris luni, 06.02.2023

Trei instructori de șah argeșeni au fost premiați de ministrul Afacerilor Interne

Trei instructori de la Clubul de Șah NOUL REGAT Pitești au fost premiați recent de către ministrul Afacerilor Interne cu diplome și plachete de excelență la Centrul Cultural al M.A.I. pentru contribuția adusă în organizarea și dezvoltarea sportului minții în rândul cadrelor ministerului (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, imigrari, aviație, studenți din Academia de Poliție, etc).

Trei instructori de șah argeșeni au fost premiați de ministrul Afacerilor Interne

Citește și: A murit academicianul Răzvan Theodorescu, fost ministru al Culturii

„Cei trei instructori s-au implicat voluntar în multe proiecte educative acționând neobosit pe diverse paliere, atât în mediul școlar, unde au promovat principii de substituire a atitudinilor tensionate  din mediul educațional cu activități ordonate și disciplinate, cât și la nivel de seniori, inclusiv în rândul persoanelor custodiate de penitenciare, unde au propagat idei și metode de incluziune socială, punând accent pe respectarea unor conduite corecte și respectarea normelor de conviețuire socială. Unul dintre cei trei instructori s-a deplasat la penitenciare și le-a oferit deținuților lecții de șah, dar și de legislație astfel încât, odată ieșiți de-acolo să judece „ca la șah” acțiunile viitoare și să nu mai comită „erori”, a anunțat Clubul de Șah NOUL REGAT Pitești, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...