Web Analytics
scris joi, 30.03.2023

Trei eleve s-au tăiat pe braţe în timpul pauzei, inspirate de filme de pe TikTok şi Instagram

Trei eleve de clasa a şasea din Giurgiu s-au tăiat pe braţe cu lama unei ascuţitori, după ce s-au lăsat inspirate de filmulteţe de pe TikTok şi Instagram. Copilele au avut nevoie de îngrijiri. Rănile pe care cele trei eleve şi le-au provocat sunt superficiale, ele revenind la cursuri în aceeaşi zi.

Trei eleve s-au tăiat pe braţe în timpul pauzei, inspirate de filme de pe TikTok şi Instagram

Citește și: O angajată a unei bănci a furat 1,3 milioane de lei din contul unei persoane decedate

Incidentul a avut loc miercuri, în timpul unei pauze, într-o şcoală gimnazială din municipiul Giurgiu. Iniţial, reprezentaţii şcolii au fost anuntaţi că două eleve s-au tăiat cu lama de la o ascuţitoare, ulterior fiind identificată şi o a treia, toate din clasa a şasea, scrie Agerpres. mFetele au spus că au făcut acest gest inspirate de mai multe filmuleţe pe care le-au văzut pe Instagram şi pe TikTok. ”Conducerea şcolii a anunţat părinţii, dar şi Biroul de siguranţă şcolară din cadrul Poliţiei. Unitatea de învăţământ are consilier şcolar, iar activitatea celor trei eleve va fi atent monitorizată”, a precizat oficialul IŞJ Giurgiu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită