Web Analytics

Trei echipaje ale DTO Rally Team vor lua startul la Raliul Sibiului

de | 13.07.2022 09:02 | Actualitate, Home, Sport

Se apropie Raliul Sibiului! Între 14 și 16 iulie a.c., se desfășoară la Sibiu o nouă etapă a Campionatului Național de Raliuri 2022. Organizatorii Raliului Sibiului pregătesc o nouă ediție de colecție, cu mult spectacol pe probele senzaționale de macadam pregătite pentru competitori! S-au înscris la competiție 70 de echipaje, dintre care 58 echipaje la Campionatul Național de Raliuri și 12 echipaje la Campionatul Național de Raliuri 2.

La start va lua parte si DTO Rally Team, prin echipajele:

– Cristi Dolofan / Traian Pavel (Citroen C3 Rally 2);

– Eugen Caragui / Robert Fus (Peugeot 208 R5 T16);

– Bogdan Năstase / Delia Năstase (Mitsubishi Lancer Evo).

Raliul Sibiului 2022 vine cu multe surprize, dar pentru care lăsăm suspansul să se intensifice. Au mai rămas doar câteva zile până la începutul celui mai minunat eveniment cu motoarele turate din această vară de la Sibiu.

Citește și: Ultimele noutăţi despre mall-ul din Tudor Vladimirescu. Pănescu: „E prins în proiect pasajul de la mall. Fără el, va fi foarte greu accesul…”

Cei mai buni piloți și copiloți ai Campionatului Național de Raliuri Betano, din întreaga țară, se vor alinia la Startul Festiv programat pentru joi, 14 iulie, in Piata Mare din Sibiu. Aceștia vor „defila” pe pietonala centrală, unde sunt invitați toți pasionații de motorsport.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii