Web Analytics
scris miercuri, 01.03.2023

Trei deținuți de la Mioveni le-au povestit elevilor de ce au ajuns la închisoare

Activitate de prevenire a violenței și a consumului de droguri în rândul tinerilor, la Mioveni. Trei persoane private de libertate, care își ispășesc condamnările în Penitenciarul Mioveni, au vorbit în fața a 200 de elevi din cadrul Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni. Deținuții și-au spus poveștile de viață și greșelile din cauza cărora au ajuns după gratii.

Trei deținuți de la Mioveni le-au povestit elevilor de ce au ajuns la închisoare

Citește și CS Mioveni – FC Voluntari, primul meci al zilei din etapa 28 a Superligii

„Prin acest tip de dialog s-a dorit descurajarea adoptării comportamentelor delincvente ale unor tineri aflaţi în plină dezvoltare a personalităţii. Discuţiile purtate au avut în vedere promovarea toleranţei ca valoare absolut indispensabilă în dezvoltarea de deprinderi sociale şi, nu în ultimul rând, prevenirea comportamentelor delicvente și a consumului de substanțe interzise”, au transmis reprezentanții Primăriei Mioveni.

Activitatea de conștientizare și prevenție a fost realizată de echipa de management a Penitenciarului Mioveni, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, în parteneriat cu Primăria Mioveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *