Web Analytics
scris vineri, 24.11.2023

Trei copii atacați cu cuțitul în Dublin de un bărbat. Revoltă pe străzi

Dublin, capitala Irlandei, a fost scena unor evenimente tulburătoare joi seara, când un atac cu cuțitul a declanșat o serie de proteste violente și ciocniri cu poliția. În urma atacului, trei copii și o femeie în vârstă de 30 de ani au suferit răni de diverse grade de severitate și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Suspectul a fost ulterior reținut de poliție.

Trei copii atacați cu cuțitul în Dublin de un bărbat. Revoltă pe străzi

Citește și: Argeș. Patru dosare penale pentru furt de curent electric

Trei copii atacați în fața unei școli. Incidentul, care a implicat rănirea a cinci persoane, inclusiv a trei copii, a dus la o reacție intensă din partea publicului și a provocat o intervenție masivă a forțelor de ordine. Ca urmare a unor speculații privind naționalitatea bărbatului care i-a atacat cu cuțitul, în Dublin au izbucnit revolte azi-noapte. Conflictul dintre Israel și Hamas a dus la exacerbarea suspiciunilor privind originea atacatorului.

Conform informațiilor transmise de corespondentul Irish Broadcasting Company (RTÉ), Paul Reynolds, suspectul, este originar dintr-o altă țară. Dar a fost rezident în Irlanda timp de peste 20 de ani și deține cetățenia irlandeză. Reynolds, citând surse din cadrul forțelor de ordine, a menționat că până în prezent nu există o confirmare oficială legată de aceste detalii. Se referă inclusiv la naționalitatea presupusului agresor, un subiect intens discutat pe rețelele de socializare.

Sursa: Evz 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...