Web Analytics

Trei accidente rutiere cu victime în Drăganu, Pitești și Țițești

de | 30.06.2021 16:14 | Actualitate

În perioada 29.06.2021 ora 08.00 – 30.06.2021 ora 08.00, pompierii argeșeni au intervenit la trei evenimente rutiere petrecute pe raza județului Argeș.

Primul s-a produs în jurul prânzului în localitatea Drăganu, unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un stâlp de beton și s-a oprit în câmp. Militarii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, iar paramedicii SMURD au preluat și transport la spital șoferul cu vârsta de 26 de ani. La prima evaluare, pacientul acuza dureri în zona coloanei cervicale și prezenta o rană la membrul inferior stâng.

Al doilea incident rutier s-a petrecut în municipiul Pitești între trei autoturisme, iar două dintre acestea erau parcate. În urma evenimentului a fost rănit un pieton, fată de 17 de ani, și a fost nevoie de intervenția echipajului de la Serviciului de Ambulanță Județean, pentru a prelua pacienta. La fața locului, militarii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

 

Citește și Robert Glință a fost votat în unanimitate în CL Cetățean de Onoare al Municipiului Pitești

 

La scurt timp, al treilea accident rutier s-a produs între patru autoturisme pe raza localității Țițești. La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, precum și pentru a acorda asistență medicală victimelor, alături de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. Echipajele medicale au preluat trei persoane, iar două dintre acestea au ajuns la spital pentru investigații medicale amănunțite. Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor și au transportat la spital un bărbat cu vârsta de 45 de ani, care a suferit zgârieturi și o plagă de aproximativ șapte cm la nivelul feței.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole