Web Analytics
scris duminică, 23.07.2023

Trei accidente în Argeş după miezul nopţii! Două persoane au ajuns la spital

La puțin timp după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, pompierii argeșeni au intervenit în cazul a trei evenimente rutiere petrecute pe raza județului.

Trei accidente în Argeş după miezul nopţii! Două persoane au ajuns la spital

Citeşte şi: Record absolut. Un tren a avut o întârziere de 11 ore

Prima misiune a fost pe autostradă, la podul de la Oarja, pe sensul spre Pitești. Un autoturism a intrat într-un parape, dar nimeni nu a fost rănit, potrivit celor de la ISU Argeş.

A două solicitare a fost n cazul unui autoturism care a lovit un cap de pod din Buzoești. Accidentul s-a soldat cu o victimă, conștientă, care a fost transportată la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Iar a treia misiune a fost la Curtea de Argeș, pe strada 1 Mai, unde două autoturisme s-au ciocnit, iar o adolescentă în vârstă de 16 ani a avut nevoie de intervenția paramedicilor SMURD.

Fata avea traumatisme la o mână şi la un picior, precum și la față şi a fost dusă la spital, potrivit comunicatului ISU Argeş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...