Web Analytics

Transporturi agabaritice pe drumurile din Argeș

de | 27.10.2021 11:13 | Actualitate, Politica si Administratie

În perioada, 27.10.2021 – 30.10.2021, se vor desfăşura două transporturi cu depăşiri pe traseul: Nădlac II PTF – A1 – DN68A – A1 – DN1 – DN7 – DN73C – Curtea de Argeş – DN7C – DN7 – A1 – Centura Bucureşti – DN5 – Giurgiu Pod PTF. Vehiculele transportă structuri metalice.
Lăţimea maximă a unui vehicul este 5.35 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

CITEȘTE ȘI: Argeș. Percheziții pentru trafic de persoane, droguri și proxenetism

Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de poliţia rutieră. Vehiculele vor fi însoţite de autovehicule autorizate şi de echipaje ale poliţiei rutiere. Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

CITEȘTE ȘI: MIOVENI. Ședința ordinară a Consiliului Local se va ține prin videoconferință

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ion Cojocaru

Proiectul ,,Pădurea cu Povești Nemuritoare”, derulat de Fundația „Conservation Carpathia” și...

Ultimele articole