Transport ilegal de lemne la Uda și Schitu Golești

de | 11.09.2019 15:05 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 243 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 23 permise de conducere și au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Uda au depistat un bărbat de 37 de ani din Uda, care transporta material lemnos cu un tractor, pe raza localității Uda, fără a deţine documente legale de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos, în cantitate de 2 mc, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Pitești.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au depistat un bărbat de 38 de ani din Berevoești, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, fără a deţine documente legale de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 2,5 mc, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Aninoasa.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii