Web Analytics
scris marți, 13.01.2015

Transformă chiria în rată și mută-ți afacerea în centru

Așa cum s-a mediatizat deja în media piteșteană, tot mai multe companii aleg să își mute afacerile în centrul orașului, optând pentru sediu nou în fosta clădire Electrica, actualul Central Business Piteşti.
Încă din luna noiembrie a anului trecut, peste 30% din spații au fost rezervate spre vânzare pentru viitorii proprietari. Dacă ești curios să afli cum anume te transformi din chiriaș în proprietar, este important să spunem că această clădire beneficiază de un sistem de achiziție nou pe piața imobiliară argeșeană. Astfel, în maxim 5 ani, cu un avans mic de 10% și cu o rată fără dobândă, orice om de afaceri își poate transforma chiria în rată, urmând ca la sfârșitul perioadei să devină proprietarul biroului său.
Opțiunile de spațiu sunt adaptate oricăror nevoi și astfel se poate opta între birouri de 50 mp sau etaje întregi de 380 mp.

Transformă chiria în rată și mută-ți afacerea în centru

De ce un sediu în centru? Din comoditate logistică și financiară, vor spune toți cei care se vor muta în Bd. Republicii 148. Principalele avantaje ale contractării unui spațiu în CENTRAL BUSINESS Piteşti sunt: zona, preţul, plata în rate la proprietar, facilităţile oferite şi nu în ultimul rând noutatea şi creativitatea conceptului.
Central Business Piteşti este în acest moment cea mai bună locaţie din oraş şi are acces către principalele instituţii, bănci sau mijloace de transport. Vorbim despre cea mai bună ofertă de preţ, raportat la avantajele zonei şi a facilităţilor oferite.

Central Business Piteşti pune la dispoziţia viitorilor proprietari servicii complete de facility management care includ: paza, recepţie, curaţenie, mentenanţă instalaţii/sisteme de încălzit/răcit. Există un regulament al clădirii – asumat de fiecare locatar şi impus de către CENTRAL BUSINESS Piteşti. În acest fel, orice cumpărător este sigur că va face parte dintr-o comunitate selectă, cu valori deosebite şi cu etaloane înalte în ceea ce priveşte calitatea spaţiului de lucru.
Suntem convinși că vrei să știi mai multe așa că cel mai simplu este să accesezi site-ul clădirii sau să cauți direct în Google. Site-ul www.centralbusiness.info este cel mai accesat site imobiliar despre clădiri de birouri în Pitești. Dacă îți e mai comod, poți să obții toate informațiile pe care le vrei la telefon 0348 408 246.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...