Web Analytics

Transfer nou la BCM U FC Argeș Pitești. Mihai Gavrilă a semnat cu alb-violeții

de | 9.07.2021 18:31 | Actualitate, Sport

Mihai Gavrilă, în vârstă de 31 ani, născut la București, pivot, reprezintă primul transfer din această vară al echipei din Trivale. Mihai a cucerit de două ori campionatul României, alături de CSM Oradea.

A debutat în Liga Națională în urmă cu 12 ani, prima sa echipă fiind SCM U Craiova. De-a lungul carierei, noul vultur a mai jucat pentru Gaz Metan Mediaș, CSM Ploiești și CSM Oradea, ultima fiind formația alături de care a cucerit medaliile de aur. Între 2019 și 2021, Mihai a îmbrăcat echipamentul Stelei București. În ultima ediție de campionat, Gavrilă a avut medii de 12 minute, 3 puncte, 1.9 recuperări, 0.6 pase decisive și 4.3 la eficiență.

 

Citește și Moșoaia: Nu a respectat carantinarea și a fost amendat

 

”M-a bucurat mult oferta venită din partea Piteștiului, echipă care a terminat pe podium sezonul trecut. Aștept cu nerăbdare să îmi cunosc noii colegii și să lucrez cu Tudor Costescu, antrenorul care și-a pus amprenta asupra jocului și implicit a rezultatelor formației noastre. Sunt pregătit să dau totul pentru echipă! Hai Pitești”, a spus Mihai Gavrilă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii