Web Analytics
scris duminică, 05.11.2023

Transfăgărăşanul, acoperit de un strat de zăpadă de 10 cm. Când se va închide circulaţia

Stratul de zăpadă pe Transfăgărăşan măsoară 10 centimetri. Condițiile meteorologice s-au înrăutățit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 7C – Transfăgărășan, între Bâlea Cascadă (jud. Sibiu) și Piscul Negru (jud. Argeș).

Transfăgărăşanul, acoperit de un strat de zăpadă de 10 cm. Când se va închide circulaţia

Citește și: Drulă anunță că i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare


Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, peste noapte condițiile meteo s-au înrăutățit semnificativ pe porțiunea cuprinsă între Bâlea Cascadă (jud. Sibiu) și Piscul Negru (jud. Argeș). Stratul de zăpadă depus măsoară în jur de 10 cm, vântul bate cu putere, iar pe alocuri carosabilul este acoperit cu gheață, potrivit Mediafax.Utilajele DRDP Brașov acționează duminică pentru curățarea drumului cu materiale antiderapante, însă condițiile de circulație rămân în continuare foarte dificile.

Citește și: Fiica Elenei Lasconi, în lacrimi: „Nu o mai susțin pe mama din acest moment”


Circulația pe Transfăgărășan și Transalpina se închide de luni, 6 noiembrie, ora 08:00.Având în vedere scăderea temperaturilor la altitudine, a intensificării bruște a vântului, a posibilității apariției ceții dense în orice moment al zilei și pentru siguranța participanților la trafic s-a luat decizia ca începând de luni circulația rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum: DN7C (Transfăgărășan) între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km. 104+000 – km. 130+800); DN67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km. 34+800 – km. 59+800).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *