Web Analytics

UPDATE Tragedie la Uda. Doi copii au murit după ce casa le-a luat foc

de | 10.10.2017 05:38 | Actualitate

 incendu Maramedia

UPDATE:

„ Un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Uda, sat Uda pentru salvarea a două persoane (…) În momentul sosirii la locul evenimentului s-a constat că două persoane erau inconștiente, respectiv un băiețel de 3 ani și 6 luni și un copil de un an și 5 luni. S-au  efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. La această intervenție a participat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.”, a anunţat, marţi dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Știrea inițială
Nenorocirea s-a întâmplat luni seara. Cei doi copii, care locuiau doar cu mama, unul de unul 3 ani și 6 luni și un altul de un an și 5 luni, erau singuri acasă.
Femeia plecase de puțin timp la o cunoștință din apropiere, când câteva haine puse la uscat, lângă sobă, au luat foc. 
 
Flăcările au cuprins și canapeaua  din cameră şi toată casa s-a umplut de fum. Mama, întoarsă acasă, a încercat să-i salveze pe micuți, dar era prea târziu. Nici  medicii de la Ambulanță n-au mai putut face nimic pentru cei doi băieţei.
Pentru unul dintre ei decesul a fost declarat imediat de către echipajul de intervenţie mobilă, în timp ce pentru celălalt, s-au încercat în zadar manevre de resuscitare, zeci e minute.  Cei doi copii au murit din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.
 

Vom reveni cu amănunte!
SURSĂ foto: Maramedia

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nu trebuia sa-si lase copii singuri, erau ffffffffffffff mici, tot timpul trebuiau tinuti de minute, acesti mici ingerasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!