Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Tradiţii, folclor autentic şi răsfăţ gastronomic la Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Pitești

Tradiţii, folclor autentic şi răsfăţ gastronomic la Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Pitești

Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Pitești are plăcerea de a invita toți piteștenii să participe la Festivalul Toamnei, un eveniment dedicat sezonului bogat și plin de culoare, care va avea loc vineri, 18 octombrie 2024, începând cu ora 11:00.

Curtea şcolii din strada Făgăraş nr. 10 se transformă într-un loc plin de arome, gusturi și voie bună, cu decoruri tomnatice, mascote simpatice și o avalanșă de struguri, nuci, porumb și dovleci.


La standurile expozanților, vizitatorii vor putea găsi o varietate de bunătăți de sezon: de la fructe și legume proaspete, la produse de panificație, conserve de toamnă, prăjituri de casă și alte delicii tradiționale.
Atmosfera de sărbătoare va fi completată de momente artistice oferite de elevii școlii, care vor interpreta muzică populară românească, pentru a aduce un plus de bucurie și energie specifică toamnei, într-un veritabil spectacol de folclor autentic.

Citește și Peste 400 de elevi din 6 şcoli argeşene învaţă în 2024 să protejeze pădurea împreună cu Asociaţia Zimbrul Carpatin şi OMV Petrom


Festivalul este o ocazie excelentă de a sprijini educația și comunitatea locală, toate fondurile strânse din vânzarea produselor urmând să fie folosite în beneficiul elevilor și pentru activități educative.


Festivalul face parte din seria evenimentelor organizate cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la înființarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Davila” Piteşti.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...