Web Analytics
scris miercuri, 26.06.2024

Toți românii sărbătoresc calificarea naționalei în optimile EURO 2024. În București, autobuzele poartă tricolor

Este sărbătoare, miercuri seara, în România, după calificarea echipei naționale de fotbal în optimile EURO 2024. În centrul Piteștiului, aproximativ 100 de piteșteni au sărbătorit reușita tricolorilor. Și în capitală oamenii au ieșit pe străzile din centru și petrec, scandând și aplaudând reușita sportivă.

Toți românii sărbătoresc calificarea naționalei în optimile EURO 2024. În București, autobuzele poartă tricolor

Autobuzele sunt blocate în zona Piața Universității din București și s-a format o coloană de mașini pe Bulevardul Regina Elisabeta. Unele dintre ele sunt decorate cu tricolorul României. Mii de suporteri români s-au adunat lângă statui, la Universitate, și își strigă bucuria cântând: „România! România”. Tot mai mulți fani ai echipei naționale șe îndreaptă spre centru pentru a sărbători. Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricționat pentru deplasarea suporterilor din Piața George Enescu în Piața Universității.

Citește și: Manifestație în centrul Piteștiului după calificarea României în optimi la EURO 2024

 „Astăzi de Ziua Drapelului, românii flutură din nou cu mândrie tricolorul. Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricționat pe segmentul cuprins între Calea Griviței și b-dul Regina Elisabeta, pentru deplasarea suporterilor care au vizionat meciul de fotbal în Piața George Enescu. Felicitări echipei naționale de fotbal”, a scris, pe Facebook, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. La fața locului au venit mai mulți jandarmi și polițiști pentru a se asigura că lucrurile nu vor degenera.

În fața a peste 25.000 de suporteri români, prezenți la Frankfurt, naționala de fotbal a României s-a calificat miercuri în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania, de pe primul loc în grupă.Tricolorii au remizat cu Slovacia, scor 1-1, și va juca cel mai probabil cu Slovenia, în optimi. (Foto: Antena 3 CNN)

Citește și: România s-a calificat în optimi la EURO 2024 de pe primul loc al grupei

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Mașină răsturnată pe A1

Accident pe Autostrada București-Pitești. O autoutilitară s-a răsturnat, sâmbătă, la km 78, pe...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită