Web Analytics
scris joi, 12.10.2023

Topul Firmelor din Argeș. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a premiat mediul de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat o nouă ediție a Topului Firmelor din Argeș, miercuri, 11 octombrie, la restaurantul Star Plaza din Bascov. Evenimentul a reunit cei mai importanți reprezentanți ai mediului de afaceri, administrativ și academic din județ. Și, ca în fiecare an, CCIA Argeș a editat catalogul cu cele mai performante companii argeșene, cu un tiraj de peste 300 exemplare.

Topul Firmelor din Argeș. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a premiat mediul de afaceri

Președintele CCIA Argeș, George Caval, Directorul General Valentin-Simion Zanfir și vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu au premiat o parte din companiile de top din județul Argeș.

La eveniment a fost premiat și primarul Cristian Gentea. „Felicit managerii firmelor premiate pentru eforturile și pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut. Sunt partenerii adminstrației în dezvoltarea Piteștiului!”, a transmis edilul. Au mai fost prezenți Cornel Popescu, managerul Muzeului Județean Argeș, Iustin Dejanu, managerul Muzeului Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti și consilieri județeni.

„Suntem parteneri constanți ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș și venim în sprijinul firmelor din Argeș inclusiv prin proiectele pe fonduri europene, PNRR și Anghel Saligny pe care Consiliul Judetean Arges și administrațiile locale din județ le derulează. Sunt bucuros că avem firme din Argeș care lucrează la multe din investițiile noastre. Am finalizat DJ 504, care este dat ca exemplu de bune practici la Bruxelles. Suntem în derulare cu modernizarea DJ 503, cea mai mare investiție pe fonduri europene pe infrastructura rutieră a Consiliului Județean Argeș. Și aici tot o firmă din Argeș lucrează. Conducerea CJ Argeș s-a implicat activ și a preluat proiectul realizării drumului expres Pitești-Mioveni, pentru ca acest proiect să fie implementat mai rapid și pentru a veni tot în sprijinul companiilor. Îmi doresc să continuăm aceste parteneriate și mai ales să avem în continuare firme din județul nostru care să contracteze lucrări, pe de o parte pentru că sunt mai serioase, pe de altă parte pentru că rămân banii aici, în Argeș, unde sunt plătite și salariile! Felicitări Camerei de Comerț și conducerii acestei structuri pentru evenimentul de astăzi” – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș, care a oferit și o Diplomă de Excelență și o Plachetă de onoare președintelui George Caval.

Citește și Pitești. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

„Noi avem, așa cum a precizat și președintele George Caval, o relație deosebită cu reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș. Am dezvoltat mai multe proiecte pe turism, am prezentat oportunitățile de dezvoltare și de finanțare. Recent, am încheiat Târgul Rod cu Spor unde am avut peste 60 de comercianți și expozanți, majoritatea din Argeș. Au fost peste 15.000 de vizitatori și cred că am reușit astfel să promovăm Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, dar și să ajutăm și să promovăm producătorii din Argeș. Sunt bucuros că sunt multe companii care lucrează în cadrul proiectelor de dezvoltare derulate sau confinanțate de Consiliul Județean Argeș. Urmează noi investiții de amploare prin PNRR sau Anghel Saligny și îmi doresc să aveți puterea să câștigați cât mai multe licitații pentru că atunci când firmele din Argeș obțin aceste lucrări, pe de o parte aceste companii se dezvoltă, pot plăti salariile argeșenilor și, pe de altă parte, aducem bunăstare județului nostru printr-o infrastructură modernă. Vă felicit pe toți antreprenorii pentru efortul depus. Aceste rezultate sunt meritul dvs și al angajaților dvs!” – Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. De DJ 732 se mai ocupă cineva, are gropi și denivelări de se cutremură casele când trec autovehicule grele.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită