Web Analytics
scris joi, 24.10.2024

Toate şcolile din Coşeşti vor fi dotate cu table inteligente şi mobilier modern printr-un proiect PNRR

Toate şcolile din Coşeşti vor fi dotate cu table inteligente şi mobilier modern printr-un proiect PNRR

Veste bună pentru elevii din comuna Coșești! Administrația locală derulează investiții în infrastructura școlară. Primăria a câștigat un proiect de amploare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație, pentru dotarea școlilor cu mobilier și echipamente digitale.

Astfel, toate unitățile de învățământ din comună vor beneficia de echipamente IT, table inteligente cu echipament aferent, materiale didactice și mobilier modern. Proiectul este în plină derulare. De curând au ajuns dotările și urmează ca în săptămâna de vacanță să fie instalate, pentru a nu deranja activitatea școlară.

„În absolut toate școlile am dezvoltat proiectul și l-am câștigat conform necesarului stabilit de școli”, ne-a declarat primarul Nicolae Pană.

În comuna Coșești există trei școli, două gimnaziale și una cu învățământ primar I-IV, dar și opt grădinițe care funcționează în vechile corpuri de școli. Primăria a procedat la dotarea tuturor cu echipamente moderne, iar aceste investiții vor contribui la dezvoltarea unui mediu prielnic desfășurării activităților didactice și vor crește calitatea actului educațional.

Citește și La Coşeşti se păstrează tradiţiile! Prezenţă numeroasă la Festivalul Ţuicii

Citește și Fosta primăriţă Elisaveta Tudose, operată la şold de dr. Cătălin Cârstoiu, se recuperează greu, acasă, la Coşeşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...