Web Analytics
scris sâmbătă, 10.09.2022

TNL Argeș participă la Școala Politică de vară „Next Level Leadership” 

Pe 8 septembrie Tineretul Național Liberal a dat startul Școlii Politice de vară „Next Level Leadership”, cel mai mare eveniment politic dedicat tinerilor din România și totodată principala întâlnire oficială de interacțiune și dezvoltare în plan personal, profesional și politic pentru tinerii liberali. 

TNL Argeș participă la Școala Politică de vară „Next Level Leadership” 

Citește și: Castelul Bran e în doliu după moartea reginei Marii Britanii 

Cu această ocazie, peste 1000 de tineri liberali participă în acest week-end la o serie de evenimente prin intermediul cărora își propun să dobândească competențe aplicate de leadership și inițiativă. Abordând teme privind politica, administrația, educația, antreprenoriatul, tinerii liberali participă la work-shopuri și învață de la seniori despre leadership, comunicare și relaționare politică. Scopul este ce ei, tinerii, să ofere comunităților din care fac parte perspective stabile de construcție și dezvoltare.

Tinerii liberali din Argeș sunt reprezentați la Școala Politică de vară „Next Level Leadership”, de o delegație activă și energică, condusă de președintele TNL Argeș, Otilia Serban. Până acum au fost două zile pline de evenimente, în care toți participanții au deprins informații relevante pentru desfășurarea activității lor, ca tineri în politică!

“Voi sunteți viitorul, voi sunteți generația altfel care va asigura viitorul leadership al țării. Mult succes în proiectele voastre politice!”, transmite organizația liberală. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *