Web Analytics

Tinerii din Vedea, interesaţi de perspectivele de dezvoltare oferite de către Uniunea Europeană

de | 11.12.2013 19:16 | Cultură

Săptămâna trecută, serviciul european de informare al Bibliotecii Județene Argeș a avut o interesantă și utilă întâlnire cu tinerii din Vedea. Întrebările pe care aceștia le-au pus, în cadrul întâlnirii din 5 decembrie, au demonstrat că sunt interesați de pespectivele de dezvoltare pe care Uniunea Europeană le oferă, iar așteptările lor sunt asemenea celor ale milioanelor de tineri din celelalte țări ale spațiului comunitar.
Subiectul dezbaterii s-a concentrat în jurul Parlamentului European,  singura adunare parlamentară multinaţională din lume și singura instituţie a Uniunii Europene aleasă în mod direct de cetăţeni.
Pentru mai multe informații cu privire la Parlamentul European și alegerile europarlamentare, puteți contacta Biroul de Informare al Parlamentului European în România la adresa Strada Vasile Lascăr, nr. 31, et 1, Sector 2, Bucureşti, la adresa de e-mail: epbucarest@europarl.europa.eu sau Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș, la adresa de e-mail: europearges@gmail.com.  Dezbaterile vor continua în Argeș, la liceele din Ștefănești și Stâlpeni.
Ella Czierman

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii