Web Analytics

Tineri trimiși în judecată după ce au dat foc unor pubele din Trivale

de | 9.08.2022 13:31 | Actualitate, Home

Doi tineri din Pitești au fost trimiși în judecată după ce au dat foc unor pubele de plastic din cartierul Trivale. Porivit polițiștilor, exisa riscul ca focul să se extindă la mașinile parcate în apropierea pubelelor.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere în formă continuată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citește și: Tichete sociale pentru nou-născuți: listele cu destinatarii finali, în curs de întocmire

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., în jurul orei 01:00, doi tineri de 18, respectiv 22 de ani, ambii din Pitești, ar fi incendiat trei pubele din plastic din cartierul Trivale, existând pericolul ca incendiul să se propage la autoturismele parcate în apropiere.

 Reamintim că în ziua de 01 august a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior, față de tânărul de 22 de ani fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *