Web Analytics
scris luni, 28.08.2023

Tineri drogați la volan, în Pitești și Mioveni

În noaptea de 27 spre 28 august a.c., trei tineri au fost depistați drogați la volan în Argeș. Aproape de miezul nopții, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistrat un tânăr de 23 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din Pitești în timp ce se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Tineri drogați la volan, în Pitești și Mioveni

Citește și O femeie drogată la volan a omorât un copil de 3 ani

Tot aproape de miezul nopții, polițiștii de la Rutieră au depistrat o tânără de 23 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe bld. Frații Golești din municipiul Pitești în timp se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv, după cum a arătat aparatul DrugTest.

Citește și Bărbat încătușat pe stradă, în Mioveni. A condus drogat

Tot în noaptea de 27 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești, care au suplimentat efectivele ce acționau la un eveniment public, au depistrat un tânăr de 19 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza orașului Mioveni. Și în cazul acestuia aparatul DrugTest a arătat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Cei trei tineri au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate. Polițiștii le-au întocmit dosar penal și le-au suspendat dreptul de a conduce.

Citește și Șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai a mai fost prins cu droguri, dar a fost iertat de DIICOT

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...