Web Analytics

Tineri din Merișani și Pitești arestați preventiv pentru infracțiuni de furt

de | 17.03.2021 16:29 | Actualitate

 

În ziua de 17 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în mai multe dosare penale privind infracțiuni de furt, în care sunt bănuiți doi tineri, de 20 de ani, din Merișani, și 22 de ani, din Pitești.

Reamintim că în ziua de 11 martie a.c., cei doi au fost depistați în flagrant delict, în timp ce încercau să sustragă bunuri prin distragerea atenției, dintr-o autoutilitară, fiind prinși în albia râului Argeș, iar ulterior au fost reținuți pentru 24 de ore.

 

Citește și Argeș: Verificări privind modul de organizare a pazei

 

Polițiștii au extins cercetările, stabilind că în perioada februarie 2020 – martie a.c., cei doi ar fi sustras bunuri din autoturisme, profitând de împrejurarea în care erau lăsate neasigurate sau lipsite de supraveghere, iar unul dintre ei ar fi sustras o borsetă aparținând unui comerciant, conținând bani și un telefon mobil.

Prejudiciul total este de peste 6.000 de lei, acesta fiind recuperat parțial.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost prezentați în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii