Web Analytics
scris vineri, 17.02.2023

Timișoara devine Capitala Culturii Europene. CFR Călători anunță reduceri la bilete

De azi, Timișoara este Capitala Culturii Europene. La Timișoara anul acesta se vor întâlni mii de artiști din toate țările europene, vor exista nenumărate ocazii de colaborare, de lucru împreună între artiști români, producători, operatori culturali şi manageri culturali. Sloganul programului cultural este „Luminează orașul prin tine”. Casa Regală a României participă vineri la deschiderea Capitalei Culturale Europene de la Timișoara, dar președintele Klaus Iohannis nu va veni. Guvernul României va fi reprezentat de premierul Nicolae Ciucă.

Timișoara devine Capitala Culturii Europene. CFR Călători anunță reduceri la bilete

Citește și: Medici cercetați pentru că preluau dispozitive medicale de la cadavre și le montau pacienților

CFR Călători anunţă reduceri de la 10% până la 25% la biletele pentru weekendul festivităţii din Timişoara. Biletele pot fi cumpărate online. „CFR Călători te invită să fii primul la deschiderea festivităților, în weekend-ul 17-19 februarie. Alege biletul dus – întors și vei beneficia de 10% reducere* la tren de orice rang sau cumpără un Card TrenPlus și vei beneficia de 25% reducere* la trenurile de rang Regio și Interregio pe o perioadă de un an de la data emiterii cardului! În plus, dacă vei opta pentru Cardul TrenPlus, vei putea lua parte și la alte evenimente din Timișoara sau vei putea călători oriunde vrei tu în perioada de valabilitate a cardului, cu aceeași reducere de 25%”, potrivit comunicatului CFR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...