Web Analytics

Ţigări transportate ilegal cu snow-mobilul

de | 16.03.2017 14:36 | Actualitate

contrabanda snowmobil

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit și confiscat peste 5.600 pachete țigări, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, pe care mai multe persoane au încercat să le introducă ilegal în ţară cu ajutorul unui snow-mobil, pe la frontiera verde, sau ascunse în locuri special amenajate în autoturisme, prin punctele de trecere a frontierei.


Într-o zonă muntoasă, la o altitudine de peste 1.500 de metri, poliţiştii de frontieră au observat un snow-mobil pe care se aflau două persoane, care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România. Au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, moment în care una dintre ele a coborât de pe snow-mobil, fiind reținută. Cealaltă a reușit să se retragă, cu snow-mobilul, pe teritoriul ucrainean. Imediat, au fost anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment.
În urma verificării zonei, polițiștii de frontieră au descoperit cinci baxuri cu țigări, ce conțineau 2.380 pachete de țigări. Ţigările, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 21.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. În cadrul verificărilor s-a constat că persoana în cauză este un cetățean ucrainean în vârstă de 31 ani. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă în formă agravantă și trecere ilegală a frontierei de stat.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii