Ticăloşi fără glorie. Cazul Stelică Crăciun

de | 16.02.2022 11:43 | Actualitate, Opinii

Până ca Putin să invadeze Ucraina, a invadat interlopul Stelică Crăciun Primăria din Mioveni. Și l-a ținut ostatic, preț de câteva minute și o palmă, pe primarul Ion Georgescu. Și asta în urma unui briliant exercițiu tactic infracțional menit să descurajeze Poliția, Parchetul și Justiția argeșeană la un loc. Misiune îndeplinită, așa cum ar spune retorica de comunicare NATO. Stelică a fost reținut 24 de ore, după care i s-a dat drumul, ca să poată pregăti următoarea operațiune.

Citește și Stelică Crăciun şi-a băgat mama, de 76 de ani, în schema de fraudare a creditorilor firmei Odeon

În fapt și în drept, atacul primitiv cu bășini marca Stelică Crăciun e încă o dovadă că Argeșul e un județ eșuat la capitolul instituții de siguranță, ordine publică și drept. Fiindcă ce s-a întâmplat vineri seara la Mioveni e încă o găleată cu zoaie aruncată pe obrazul și așa pătat de corupție sistemică al instituțiilor de forță ale Argeșului și mă refer în special la Poliție. Stelică Crăciun e produsul lor. Un ticălos fără glorie, înflorit ca mucegaiul, din indolența, permisivitatea și corupția altor ticăloși fără glorie din instituțiile mai sus amintite.
De ani de zile scriem despre Stelică Crăciun ca despre exponentul cel mai violent al Cartelului de la Mărăcineni și degeaba. Ba chiar am avertizat anul trecut, după ce m-a amenințat și înjurat în parcarea de la FC Argeș, că individul va trece la next level, însemnând violența fizică, iar nivelul trei n-ar trebui să excludă vreun asasinat. Apropo, să fie simplă coincidență că Viorel Bolovan, denunțătorul la DNA al Cartelului de la Mărăcineni, adică al lui Stelică și al cumnatului primar Nicu Dascălu, a fost găsit mort acum câteva luni și nu știm încă ce soluție au dat Parchetul și Poliția în acest dosar?

Citește și Circotecă la Judecătoria Piteşti / Inculpatul Stelică Crăciun, dat afară din sala de judecată fiindcă înregistra procesul

De ani de zile scriem despre Crăciun și peștera infracțională de unde provine el – Cartelul de la Mărăcineni. Iar organele sunt paralizate de frică, precum șoarecele la vederea șarpelui, fiindcă unii polițiști au ajuns sclavii lui. I-a agățat și îi șantajează. Au devenit informatorii fostului lor informator, vezi cazul comandantului adjunct de la Mioveni, comisarul Marius Aioanei, inculpat de DNA. Iar flerul îmi spune că vor mai fi lecții servite de către acest Stelică Crăciun. Și asta fiindcă Argeșul e un județ eșuat la capitolul stat de drept, ca să parafrazez o expresie dragă președintelui Iohannis. Sau ar mai fi o soluție: toate dosarele lui Crăciun și ale Cartelului din Mărăcineni să fie luate din Argeș și duse la București. Însă asta ar însemna nu doar priponirea lui Stelică, ci și a slugilor lui din instituțiile statului.

Citește și Stelică Crăciun a fost băgat în arest după agresarea primarului de la Mioveni

Distribuie!

Articol scris de Gabriel Grigore

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Ce mare lucru ? Un mafiot Stelica Craciun a batut un alt mafiot ! Nimeni nu spune care a fost miza si scopul acestui atac, nici macar jalnica victima. Tace malc. Daca te amestci in taratele coruptiei te manaca porcii…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.