Web Analytics

Theresa May vorbeşte despre intervențiile SUA și UK în ţări suverane

de | 27.01.2017 11:15 | Actualitate

Therea may cnn

Regatul Unit şi America nu se pot întoarce la intervenţii militare eşuate, pentru a reface lumea după imaginea lor, potrivit premierului britanic, citat de BBC, care relatează despre cele spuse republicanilor americani de Theresa May.

SUA și UK  trebuie să-şi ”reînnoiască relaţia specială în această nouă eră” şi ”să conducă împreună din nou”, a îndemnat Theresa May, citată de aceeași sursă, într-un  discurs ținut înaintea unei întâlniri cu preşedintele Donald Trump.

”Este în interesul nostru – al Marii Britanii şi Americii împreună – să ne apărărm cu putere valorile, interesele şi ideile în care credem”, a spus ea în acest discurs.”Acest lucru nu poate să însemne o întoarcere la politicile eşuate din trecut. Zilele în care Marea Britanie şi America interveneau în ţări suverane, într-o încercare de a reface lumea după imaginea noastră, s-au terminat. Dar nici nu ne putem permite să stăm fără să facem nimic atunci când ameninţarea este reală şi atunci când este în interesul nostru să intervenim. Trebuie să fim puternici, deştepţi şi hotărâţi. Şi trebuie să demonstrăm hotărârea necesară de a ne apăra interesele”, a continuat premierul Marii Britanii.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii