Web Analytics
scris marți, 26.07.2022

Theodor Popa – „new entry” în echipa de medici specialiști a Spitalului Orășenesc Mioveni

Echipa de medici din cadrul Compartimentului de Ortopedie şi Traumatologie al Spitalului Orășenesc Mioveni se măreşte, după ce la concursul organizat de unitatea spitalicească a fost promovat medicul specialist Theodor Popa.

Theodor Popa – „new entry” în echipa de medici specialiști a Spitalului Orășenesc Mioveni

Doctorul Theodor Popa este specializat în chirurgia genunchiului și a activat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bucuresti – Spitalul Floreasca, precum și în cadrul Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, având colaborări şi cu clinici private.

Citește și: Prefectul Radu Perianu: ”Nu ignorați avertizările meteorologilor legate de caniculă!”

Domeniile sale de interes profesional sunt chirurgia artroscopică (genunchi, umăr, gleznă), protezarea articulară (șold, genunchi, umăr), traumatologie – osteosinteza fracturilor membrului toracic și pelvin și chirurgia piciorului etc. Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie – SOROT, membru al Societății de Artoscopie și Traumatoligie Sportivă – SRATS, precum și membru al Societății Știintifice Române de Oxigen-Ozono Terapie – SSROOT. Acesta va face echipă alături de Cătălin Stoian, medic specialist Ortopedie și Traumatologie.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită