Tesla pregătește lansarea unei stații de încărcare „Supercharger” în Pitești

de | 20.04.2021 | Actualitate, Home

Compania Tesla se pregătește să deschidă în viitorul apropiat o stație de încărcare la Pitești. Anunțul a fost făcut pe site-ul companiei. De asemenea, compania plănuiește deschiderea unei asemenea stații și la Sibiu.

Tesla a anunțat lansarea primei stații „Supercharger” din București, și a doua din România, după cea de la Timișoara, amplasată în parcarea subterană de la Promenada Mall, funcțională 24/7.

Jumătate dintre români și-ar dori să utilizeze în viitor o mașină hibrid, iar un sfert dintre ei o mașină electrică, arată un studiu Reveal Marketing Research. România nu are însă infrastructura necesară, potrivit studiului despre percepția oamenilor față de utilizarea acestor vehicule.

CITESTE SI DSV Argeș, prima instituție din România dotată cu autoturisme electrice

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: #statie de incercare,#tesla,lansare,pitesti

Ultimele articole

Pitești. Decizie privind  organizarea Orășelului Copiilor, în acest an
Pitești. Decizie privind organizarea Orășelului Copiilor, în acest an

Primăria Pitești a hotărât ca în acest an, dar și în anii ce urmează să nu se mai organizeze “Orășelul Copiilor”. Nici anul trecut piteștenii nu au mai avut parte de distracție la Orășelul Copiilor, din cauza vremurilor pandemice. Ultima dată, acesta a fost organizat...

Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României
Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României

Sfântul Apostol Andrei a fost fratele Sfântului Petru și împreună au fost primii ucenici ai lui Hristos. Dupa Pogorarea Sfantului Duh, prin tragere la sorti, Apostolii au primit teritoriile unde sa predice. Astfel, Sfantul Apostol Andrei va predica in Scytia si Asia...