Web Analytics

Termo Calor ţine caloriferele calde când afară lumea umblă în tricouri

de | 24.10.2019 13:14 | Economie

# „Ne aşteaptă facturi de sute de lei pentru furnizare de agent termic inutil”, spune un piteștean
De aproape două săptămâni, Termo Calor Confort a început furnizarea căldurii în sistemul centralizat. E drept că decizia a fost luată după o scurtă perioadă de răcire a vremii, dar ulterior temperatura medie de afară a crescut semnificativ.
„Am sunat la dispecerat (n.r. – acum două săptămâni) şi am întrebat de ce nu o opresc cel puțin ziua. Au fost și 24 de grade, iar caloriferele sunt calde. Mi-a răspuns doamna de la dispecerat că ei nu o mai opresc. Dacă nu vrem căldură, să ne-o oprim noi, de la subsol. Am întrebat ce lege le dă dreptul să furnizeze agent termic la temperaturi de vară şi mi-a răspuns că nu depinde de dânsa. Aşa s-a hotărât. Să se furnizeze nonstop. În ce țară trăim? Ne aşteaptă facturi de sute de lei pentru furnizare de agent termic inutil. Primăria şi Richițeanu sunt cumva pe la Polul Nord? Se anunțaseră temperaturile de vară. De ce au pornit furnizarea? Foame de bani”, a scris piteșteanul Constantin Enoiu într-un mesaj transmis redacției noastre.
Marți, spre exemplu, piteștenii umblau în tricouri pe stradă și vor mai fi multe zile călduroase, după cum anunță meteorologii, și multă lume e de părere că s-ar mai putea ține o vreme caloriferele reci.
I.M.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii