Telu Stancu, noul director executiv al CS Mioveni: „Trebuie să reuşim să facem o echipă care să obţină rezultate şi să facă performanţă”

de | 25.09.2013 21:12 | Sport

# Cum se face că din staff-ul tehnic treceți în staff-ul administrativ și mă refer la noua dumneavoastră funcție, aceea de director executiv la CS Mioveni?
– Eu cred că am și vârsta și în ultimul timp, adică în ultimii ani, am avut și atribuții administrative, de organizare ceea ce m-a determinat să accept această nouă funcție. Eu cred că pot să fac față cerințelor acestui post. Pentru mine chiar este o provocare!
# Ce vă propuneți să realizați în această nouă funcție?
– Eu mi-am propus două lucruri și anume la echipa de seniori să revenim cu rezultate foarte bune și în timp să reușim să facem o echipă care să obțină rezultate și să facă performanță și la Centrul de copii și juniori să creștem cât mai mulți copii în fotbalul mare. Am început activitatea doar de un an la Centrul de copii și juniori de la grupul școlar, dar vrem să facem performanță și prin copiii pe care îi avem și care vor veni în continuare la Centrul nostru.
# Coordonați și activitatea Centrului de Copii și Juniori de la CS Mioveni?
– La momentul acesta tot eu conduc activitatea la Centrul de copii și juniori, dar pe viitor va exista un alt șef de Centru. Nu pot să vă spun cine pentru că deocamdată nu m-am gândit la asta. Nu m-am hotărât, dar în perioada imediat următoare vom numi, așa cum vă spuneam, un nou șef de Centru. În ultima perioadă am avut un volum foarte mare de muncă și de aceea nu am avut timp să stabilim și acest aspect.
# Vorbeați de performanță la echipa de seniori. Despre ce este vorba?
– Pentru acest an obiectivul nostru este o clasare în primele șapte formații! Pentru perioada următoare trebuie să încercăm și să reușim să facem o echipă competitivă care să obțină mult mai mult.
# S-a vehiculat informația potrivit căreia pe funcția de director sportiv va veni Doru Toma, fost administrator la FC Argeș…
– Au fost niște discuții, dar nu s-au concretizat.
# Care posturi sunt deficitare în momentul de față la prima echipă a CS Mioveni?
– Nu pot eu acum să spun care posturi sunt deficitare, dar este clar că la echipă trebuie aduși 4-5 jucători care să dea mai multă valoare lotului și pentru a crea acea concurență pe posturi de care avem nevoie.
# Ce mesaj aveți pentru iubitorii fotbalului din Mioveni?
– Vreau să le transmit că trebuie să aibă încredere în noi pentru că vrem ca lucrurile să revină așa cum trebuie să fie și să fie siguri că noi încercăm să ducem echipa la un alt nivel. Trebuie să jucăm fotbal și să obținem rezultate!
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii