Web Analytics
scris sâmbătă, 06.04.2024

Teatrul „Al. Davila” Pitești – spectacol în premieră

Sâmbătă, 6 aprilie, în avanpremieră, și duminică, 7 aprilie, în premieră, Teatrul „Al. Davila” din Pitești prezintă, în Sala Mare, de la ora 19, spectacolul cu piesa „Cu sufletul nu-i de glumit”.

Teatrul „Al. Davila” Pitești – spectacol în premieră

Citește și: 5 Aprilie 1955: Sir Winston Churchill (Premiul Nobel pentru literatură) a demisionat din funcţia de prim-ministru al guvernului britanic

Afectați de decesul prietenului, dar și copleșiți de problemele personale, protagoniștii acțiunii transformă priveghiul într-un eveniment de pomină care nu trebuie ratat – se arată într-o scurtă prezentare pe pagina de Facebook a teatrului.

Este un spectacol cu dese accente de umor, dar și cu meditație profundă despre viață și moarte.

E incredibil cum o bocitoare, o stripteuză, patru muncitori pe șantier, un muzicant, barcagiul spre lumea cealaltă, o nevastă al cărei soț a murit și mortul însuși reușesc să transforme radical un moment de pioșenie. În ce?” În premiera acestui spectacol (autor, Dimitré Dinev), regizat de Sorin Militaru, scenografia fiind semnată de Roxana Răduț.

Din distribuție fac parte: Gogu Preda, Ioana Mărgărit-Podăreanu, Florin Dobre, Dan Andrei, Marius Furtună, Adrian Duță, Ana-Mirela Popescu, Ada Dumitru, Marius Bălan, Ștefan Daniel Gilă.

De notat că spectacolul, care durează două ore, este interzis minorilor sub 16 ani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *