Web Analytics
scris sâmbătă, 14.10.2023

Teatru pentru copii, la cinema, în Pitești!

Teatru la Cinema îi invită pe piteşteni să urmărească, pe marele ecran al cinematografului, musicalul pentru copii „Micuța Dorothy”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 11, şi spectacolul de teatru de păpuşi „Povestea lui Pinocchio”, duminică, 15 octombrie, de la ora 11, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center.

Teatru pentru copii, la cinema, în Pitești!

Citeşte şi: Filmul „Libertate”, premieră la Cinema „București”

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate.

Aceștia pot urmări online, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual.

În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, împreună cu toată familia, pe 14 octombrie, de la ora 11, musicalul pentru copii „Micuța Dorothy”, iar pe 15 octombrie, de la ora 11, spectacolul de teatru de păpuși „Povestea lui Pinocchio”.

îBiletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită