Web Analytics

Tatăl noului star al lui Hagi a jucat la FC Argeş

de | 23.08.2018 14:00 | Sport

Denis Drăguș (19 ani) de la Viitorul Constanța este revelația actualului început de sezon, cu 5 goluri marcate, dintre care 3 în poarta olandezilor de la Vitesse Arnhem. Patru dintre cele cinci goluri au fost marcate în Europa League. Puțini știu însă că Mihai Drăguș, tatăl lui Denis Drăguș, a jucat două sezoane la FC Argeș, în sezonul 1996-1997 (20 de meciuri și 3 goluri) și 1998-1999 (9 meciuri și 1 gol). În perioada în care a jucat pentru echipa alb-violetă, Mihai Drăguș a fost coechipier cu nume grele ale fotbalului românesc precum Adrian Mutu, Jean Barbu sau Bogdan Vintilă.
În afară de FC Argeș, Mihai Drăguș a mai jucat la Gloria Buzău și Dinamo București, în Coreea de Sud, la Suwon Samsung Bluewings, cu care a ieșit campion în 1998 (marcând 6 goluri în 21 de partide), și în Rusia, pentru echipele Torpedo Moscova și FC Lokomotiv Nizhny Novgorod. Mihai Drăguș (45 de ani) s-a retras din activitatea competițională la doar 28 de ani, din cauza unei accidentări.
Denis Drăguş a debutat pentru echipa de seniori a celor de la Viitorul la doar 16 ani, fiind unul dintre cei mai tineri jucători care au intrat pe teren într-un meci din Liga 1 Betano. Atacantul formaţiei constănţene are până în acest moment 24 de prezenţe pe prima scenă fotbalistică din România şi a marcat de nouă ori. Pe lângă reuşitele din competiţia internă, Drăguş se poate lăuda și cu celelalte patru goluri înscrise în Europa League. Mulți îl compară deja cu Nicolae Dobrin. Cert e însă că, deși mai are mult până să ajungă un star în adevăratul sens al cuvântului, Denis Drăguș este o mare speranță a fotbalului românesc.
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii