Web Analytics
scris marți, 09.04.2024

Tatăl lui Vlad Pascu despre tinerii uciși de fiul lui în 2 Mai: „Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc. Este un lucru tabu pentru mine”

Tatăl lui Vlad Pascu a făcut declaraţii înainte de procesul în care este judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Tatăl lui Vlad Pascu despre tinerii uciși de fiul lui în 2 Mai: „Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc. Este un lucru tabu pentru mine”

Citește și: A fost identificată femeia găsită moartă pe Autostrada A1

„Îşi va lua pedeapsa. Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc. Este un lucru tabu pentru mine. Dacă pentru dumneavoastră nu este un lucru tabu, asta este treaba dumneavoastră. Pentru mine, este un lucru solemn acolo. Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva şi nu vreau să mai dau carne la tocat pentru presă. Lăsaţi oamenii ăia în pace, că i-aţi distrus, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi dumneavoastră seama ce aţi făcut? Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să-şi tragă sufletul”, a declarat tatăl lui Vlad Pascu.

Citește și: Mașină intrată în stația de autobuz. Șoferul este în stare de inconștiență

Vlad Pascu şi părinţii săi – Mihail şi Miruna – au fost trimis în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care  trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Dosarul se judecă la Tribunalul Bucureşti. De asemenea, Vlad Pascu este judecat la Judecătoria Mangalia pentru accidentul de la 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *